PWZZ.nl gebruikt analytische cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website te kunnen optimaliseren.

Verhuur


Verhuur Regenboog

De Regenboog is een kerk van de Protestantse wijkgemeente Zoetermeer Zuid. Er worden door de week drie erediensten gehouden door verschillende geloofsgemeenschappen, op zondagen en op zaterdag. De diensten vinden plaats in de kerkzaal.

Daarnaast beschikt het gebouw over twee zalen die ook beschikbaar zijn voor verhuur aan derden, zowel individueel per zaal of in combinatie ook met de kerkzaal. De Pelgrimzaal is via een schuifwand afgesloten van de kerkzaal.

De Regenboog wordt ook gebruikt voor rouw en trouwdiensten. In principe gaat een rouwdienst van een gemeentelid voor een eventueel al gemaakte verhuurafspraak. In de Pelgrimzaal kunnen vergaderingen plaatsvinden met ongeveer 12 mensen. In de Oasezaal kunnen ongeveer 30 mensen bijeenkomen.

Uw wensen voor ondersteuning voor koffie, thee en of lunch kunt u aangeven bij de verhuuraanvraag. In samenspraak met de beheerder kan dan beoordeeld worden of aan uw wensen kan worden voldaan.

Uw aanvraag kunt u doen via het contactformulier hier op deze pagina.


Verhuur Oase

Voor het aanvragen van ruimtes in de Oase gebruikt u ook het contactformulier, waardoor uw aanvraag bij de beheerder van de Oase wordt uitgezet. Ook deze beheerder zal in samenspraak met u beoordelen of aan uw wens voor verhuur en eventuele catering kan worden voldaan.

In De Oase zijn drie zalen. In de Voorhof kunnen maximaal 20 mensen, in de consistorie 10 mensen en in de grote zaal, afhankelijk van het gewenste gebruik 80 tot 160 mensen.