PWZZ.nl gebruikt analytische cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website te kunnen optimaliseren.
woensdag 17 mei 2023

De app Wij van Zuid


‘een instrument om de binding te versterken’ 

Het aantal bezitters van de app Wij van Zuid is inmiddels (15 mei) gegroeid tot 192. We kunnen nu al zeggen dat de app een groot succes is, we kunnen zien dat de app ook geweldig functioneert als communicatiemiddel. We hopen natuurlijk op nog meer deelnemers.
Ook a.s. zondag zullen daarom weer leden van het projectteam aanwezig zijn om de app te helpen installeren. Er zijn ook foldertjes beschikbaar met duidelijke instructies.
Nogmaals het verzoek aan sommige app-bezitters om een pasfoto of een andere foto waarop je duidelijk herkenbaar bent in je profiel op te nemen. Immers, met een foto van jezelf ben je herkenbaar en dat is één van de bedoelingen van de app.
De collectemogelijkheid willen we nog eens nader onder de aandacht brengen. Op de website van de pwzz (www.pwzz.nl) staat onder andere hoe het doneren aan collecten in zijn werk gaat. Dat gaat erg gebruiksvriendelijk. Je kunt thuis doneren of in de kerk tijdens de dienst. De collectedoelen zijn meteen herkenbaar als je de app gebruikt.

Namens het projectteam,
Sofie van der Linden, Jessica Monker, Jan Blankespoor