PWZZ.nl gebruikt analytische cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website te kunnen optimaliseren.
vrijdag 26 mei 2023

Nieuwsbrief op papier


Wekelijks verschijnt de nieuwsbrief, met daarin naast het nieuws uit onze gemeente, ook de liturgie van de zondagse eredienst. De nieuwsbrief is op verschillende manieren beschikbaar. 

Veel leden krijgen hem via mail, maar ook in de app ‘Wij van Zuid’ wordt de Nieuwsbrief wekelijks geplaatst. Ook is de nieuwsbrief te lezen op de website. Daarnaast zijn er ook nog mensen die hem wekelijks op papier krijgen. Fijn dat dit mogelijk is, want zo blijven ook de minder digitaalvaardige leden van onze gemeente op de hoogte van wat zich afspeelt in onze gemeente. Echter, het heeft ook een keerzijde: de hoge kopieerkosten. Wekelijks worden zo'n 80 Nieuwsbrieven van gemiddeld 4 pagina's op papier verspreid. Dat zijn heel wat kopietjes. En dat worden er nog meer: om financiële redenen heeft de AK het voornemen om het gemeentenieuws dat nu nog in een apart katern bij het KerkinZoetermeer verschijnt, alleen nog maar digitaal te verspreiden via de wijken. Daarmee wordt het aantal kopietjes nog hoger.

Om dit mogelijk te blijven maken willen we u vragen of het voor u toch niet mogelijk is om de nieuwsbrief digitaal te lezen. Iedere kopie minder helpt om het mogelijk te blijven maken om de papieren nieuwsbrief te blijven verspreiden onder hen die het echt nodig hebben. Helpt u mee?
Installeer de app Wij van Zuid en blijft dan op de hoogte van alle nieuws uit Zuid.

Kunt u de nieuwsbrief per mail ontvangen en geen gebruik meer maken van de papieren versie wilt u dat dan doorgeven aan Eefke van den Broek, T 079 321 43 91.

Beppie van der Plas
voorzitter